ALLAH' ın ipine sımsıkı sarılın..
1 sayfadaki 1 sayfası
ALLAH' ın ipine sımsıkı sarılın..
O Allah ki: "Mü'minler yalnızca kardeştirler" buyurur.
O Allah ki: İşte bu ümmetiniz bir tek ümmettir ve ben de sizin (bir tek) Rabbinizim" buyurur.
O Allah ki: "birbirinizle didişmeyin; sonra başarısızlığa uğrarsınız da (arkanızda size destek için esen ilahi) rügarınız kesilir" buyurur.
O Allah ki: 'Allah'ın ipine sımsıkı sarılın ve asla bölünmeyin!' buyurur.
O Allah ki: "Dinlerini paramparça edip fırkalara ayıranlar gibi olmayın!" buyurur.
O Peygamber ki: "Birbirinizi sevmedikçe gerçek mümin olamazsınız, iman etmedikçe cennete giremezsin" der.
O Peggamber ki: "Cahiliyye'de (olduğu gibi) asabiyete çağıran bizden değildir" buyurur.
O Peygamber ki: "Birlik rahmet, ayrılık azaptır" buyurur.
O Peygamber ki: " Size allah'ın kitabını bırakıyorum; ona sarılın ve kurtukun" buyurur.
Ne diyordu Kur'an şairi akif: " Girmeden tefrika bir millete düşman giremez
toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez".
Sözün özü: Dostlarıyla dalaşanlar düşmanlarıyla savaşamazlar, düşmanlarıyla savaşanlar dostlarıyla dalaşamazlar.
[b]
O Allah ki: İşte bu ümmetiniz bir tek ümmettir ve ben de sizin (bir tek) Rabbinizim" buyurur.
O Allah ki: "birbirinizle didişmeyin; sonra başarısızlığa uğrarsınız da (arkanızda size destek için esen ilahi) rügarınız kesilir" buyurur.
O Allah ki: 'Allah'ın ipine sımsıkı sarılın ve asla bölünmeyin!' buyurur.
O Allah ki: "Dinlerini paramparça edip fırkalara ayıranlar gibi olmayın!" buyurur.
O Peygamber ki: "Birbirinizi sevmedikçe gerçek mümin olamazsınız, iman etmedikçe cennete giremezsin" der.
O Peggamber ki: "Cahiliyye'de (olduğu gibi) asabiyete çağıran bizden değildir" buyurur.
O Peygamber ki: "Birlik rahmet, ayrılık azaptır" buyurur.
O Peygamber ki: " Size allah'ın kitabını bırakıyorum; ona sarılın ve kurtukun" buyurur.
Ne diyordu Kur'an şairi akif: " Girmeden tefrika bir millete düşman giremez
toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez".
Sözün özü: Dostlarıyla dalaşanlar düşmanlarıyla savaşamazlar, düşmanlarıyla savaşanlar dostlarıyla dalaşamazlar.
[b]
VUSLATZELİHA- Mesaj Sayısı : 182
Rep :
1 sayfadaki 1 sayfası