bir dua ALLAH' IM !
1 sayfadaki 1 sayfası
bir dua ALLAH' IM !
Allahım !
Sen Meliksin, Senden başka hiçbir ilah yoktur. Sen benim Rabbimsin, ben senin kulunum. Kendime yazık ettim, günahımı itiraf ediyorum. Tüm günahlarımı bağışla! Senden başka günahları bağışlayan yoktur. Beni ahlakın en güzeline ilet ! Ahlakın en güzeline ancak Sen iletirsin. Ahlakın kötüsünden beni uzaklaştır! Ahlakın kötüsünden başkası değil, ancak Sen uzaklaştırısın !
Allahım !
Kalplerimizi hayır üzere kaynaştır, aramızı bul, bizi kurtuluş yollarına ilet ve bizi karanlıkardan kurtarıp nura kavuştur !
Açık, gizli tüm hayasızlıklardan bizi uzaklaştır!
Kulaklarımızı, gözlerimizi, kalplerimizi ve eşlerimizi bizim için mübarek eyle!
Tevbelerimizi kabul eyle! Sen tevbeleri çokca kabul eden ve sınırsız merhamet edensin !
Nimetine karşı bizi şükredenler kıl, bize bolca verip, nimetlerini tamamla !
Aminn.. aminn.. aminn............
Sen Meliksin, Senden başka hiçbir ilah yoktur. Sen benim Rabbimsin, ben senin kulunum. Kendime yazık ettim, günahımı itiraf ediyorum. Tüm günahlarımı bağışla! Senden başka günahları bağışlayan yoktur. Beni ahlakın en güzeline ilet ! Ahlakın en güzeline ancak Sen iletirsin. Ahlakın kötüsünden beni uzaklaştır! Ahlakın kötüsünden başkası değil, ancak Sen uzaklaştırısın !
Allahım !
Kalplerimizi hayır üzere kaynaştır, aramızı bul, bizi kurtuluş yollarına ilet ve bizi karanlıkardan kurtarıp nura kavuştur !
Açık, gizli tüm hayasızlıklardan bizi uzaklaştır!
Kulaklarımızı, gözlerimizi, kalplerimizi ve eşlerimizi bizim için mübarek eyle!
Tevbelerimizi kabul eyle! Sen tevbeleri çokca kabul eden ve sınırsız merhamet edensin !
Nimetine karşı bizi şükredenler kıl, bize bolca verip, nimetlerini tamamla !
Aminn.. aminn.. aminn............
güney- Mesaj Sayısı : 581
Rep :
1 sayfadaki 1 sayfası